Synchroniciteit. Of zoiets.

Synchroniciteit. Of zoiets. Ik zat mij daarjuist in de auto ook af te vragen hoe wij het zouden doen zonder mijn ouders. Case in point: vorige week vrijdag was het plots pedagogische studiedag op school. Lap, Zelie een hele dag thuis. En noch Sandra noch ik kunnen vakantie nemen.

Vakantie: nog zoiets. Met al die schoolvakanties komt het er dus in de praktijk op neer dat Sandra en ik onze gezamenlijke vakantiedagen moeten combineren om alle dagen dat Zelie thuis is te dekken. En dan komen er nog vakantiekampen en verblijven in Sint-Denijs bij, of we halen het niet.

De wereld zit verkeerd in mekaar, meneer.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.