Gross me out!! Op Vitaya:

Gross me out!! Op Vitaya: een vrouw die haar hondje aangevallen werd door twee andere honden. Ze loopt er naartoe, en één van die honden pakt haar bij het haar vast en–rukt heel de hoofdhuid af!!! Eikes! Foto’s en alles! Over heel haar hoofd is de schedel zichtbaar! Eikes!

Jongens, de mannen van Vitaya hebben soms wel vieze dingen over operaties. En hoe ze daar camera’s bijgehaald hebben… the mind boggles. En dat er een chirurg is die daar ook effektief ervaring mee heeft, tss.

Ze hebben een uur gezocht naar één slagader, en dan nog eens een paar uur naar de tweede slagader. En toen moesten ze nog aders vinden. En die camera’s blijven maar draaien, ugh! Enfin, een uur later hebben ze een ader gevonden, en dan nieten ze alles tesamen.

Ze hadden niet alle aders geherconnecteerd, dus moest er een tube in haar hoofd geplaatst worden om het bloed te draineren. En dat werkte niet direkt goed genoeg, dus ze zetten er dan maar bloedzuigers op. Tssss.

Enfin, all’s well that ends well: ze heeft weer haar, die hond leeft ook nog, en alles is weer goed.

2 reacties op “Gross me out!! Op Vitaya:”

  1. Kijk daarom ben ik meer een cat-person. :p Alhoewel, die kunnen ook lelijke dingen aanrichten hoor, met die venijnige nageltjes, maar niets zoiets als een hele hoofdhuid eraf rukken. Jakkes. Blij dat ik niet toevallig voorbij Vitaya gezapt ben toen. Ze zullen het nog wel tienduizend keer herhalen in de komende week, ik denk dat ik voor de veiligheid Vitaya even uit de kanalenlijst van de TV haal, just in case.

Reacties zijn gesloten.