Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. bij mij hadden ze die wieltjes der eigenlijk vroeger moeten afnemen. ik herinner mij hilarische taferelen in knokke als ik weer eens de dijk schuin afreed met die dingen eraan: je kàn gewoon niets anders doen dan op uw bakkes gaan! ze kenden mij in alle rode kruis posten! ah, sweet, sweet memories.

  2. Bij mij heeft het vrij lang geduurd voordat ik degelijk kon fietsen, maar ben nooit echt hard gevallen. Allé, toch ni met de fiets dan he, wel van stoelen en tafels. 🙂 Via mijn moeder haar werkgever hadden we toen ik 6 was of zo een tweedehands bmx-je gekocht, waar ik wel coole truken mee gedaan heb in den tijd. En geweend dat ik heb toen ik dat ding zo erg ontgroeid was dat we het op’t oud ijzer moesten gooien.
    Mijn klein nichtje is nu 4 en die fiets bij mijn weten nog niet zonder steunwieltjes. Zelie zal een geboren fietserke zijn.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.