8 reacties op “Straks kandidaat-programmeur interviewen. Note to”

  1. of beter: baard in twee punten draaien en tijdens het gesprek om de vijf minuten zonder aanwijsbare reden de telefoon oppakken en beginnen schreeuwen gelijk ne zot tegen imaginaire personen.

  2. ook: in het midden van kandidaats betoog u even excuseren en weggaan. deur dicht en dan met al uw andere werknemers door het venster naar diene mens zitten kijken. lachen!

  3. onder het motto tot vervelens toe comments te geven over werkaanbiedingaanvragenopvolgendinges. deze ochtend de 2de ronde meegedaan voor aan de staatsveiligheid en alweer een goede indruk gemaakt op de mensen aldaar. eerste keer: buiten gekropen met een verlamd been. nu: “meneer! der is iets verkeerd met uwe vinger!” ik had me de avond dervoor tijdenst koken serieus verbrand. tijdens de test (2 uur voorzien, op 15 minuten afgewerkt, als eerste weg) het vel van tussen mijn vingers blijkbaar kompleet opengewreven en der hing daar dus een lappeke vel niets te doen. ik had zelf absoluut niks gemerkt, dus is dat misschien wel goed omdat ze dan evt zouden kunnen denken dat ik tegen pijn kan? ja toch?

Reacties zijn gesloten.