Dag 10

Katja is depressief. Ze wil naar huis. En niemand is daar content mee. Gioia zit daar eigenlijk niet veel te doen, behalve dan met een lang gezicht niets zeggen terwijl al die andere mensen aan het kwaad zijn op haar vriendinnetje.

En in het cirkus moeten ze stront ruimen. Voor die tijgers is dat zo geen groot probleem, maar voor die olifanten is dat al rap een dagtaak.

Ondertussen, in het huis, om 15u, is Katja er eindelijk uit geraakt. Maar ze is van plan om de hele dag in haar bed te blijven, wegens depressief. Even later ligt ze effektief weer in bed, en Tom en Mathousca vinden ze daar al snikkend, proberen ze uit haar nest te krijgen, maar dat lukt blijkbaar niet. Miljaar, geen land mee te bezeilen met dat mens.

Ze voelt zich, zegt ze tegen Big Brother, “nie goe ien dees huis”. Zij voelde zich het slaafje van de groep. Euh, duh! als ze besloten heeft om niet mee te doen met de opdracht in ruil voor het oplossen van de huishoudelijke taken! Maar ze vindt dus dat ze teveel moet doen, en ze kan niet met deze groep praten, en dus is de enige oplossing om in bed te blijven.

Maar dus op aanraden van Big Brother gaat ze het in de groep smijten. “Dak da nie tof vin! Dèèèès!”
Alla, en Tom gaat er direkt met de beuk in. Ja, zo gaat het wel lukken.

Die Katja wil nu blijkbaar toch écht wel weg. Tja, die hormonen, ‘t is a touch and go in het echte leven, maar met zo’n transfo-historie is het natuurlijk nog minder evident hé. Enfin, ze gaat er dus vandoor. Fijn.

Maar nu gaat Vanessa eraan kapot, en kan ze er niet tegen.

Oh CRAP! Nu gaat Katja tóch blijven!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.