Daar gaan we weer

Altijd hetzelfde verhaal: ik heb een tabje “boeken” toegevoegd aan de nieuwe layout voor mijn weblog, en dan moet die eeuwenoude website op http://www.zog.org/books/ eigenlijk aangepast worden naar de nieuwe lay-out, maar wat doet een mens dan?

Alles opnieuw maken natuurlijk. Bij algemene consensus wordt hier vanavond naar House On Terror Tract aan het kijken, dus ‘t zal wel lukken om wat tet programmeren.

Eigenlijk, eigenlijk zou ik het in dotnet moeten doen, kwestie van de handeling te hebben, maar helaas: can’t be arsed. Dus ‘t zal in goeie ouwe ColdFusion zijn.

En waar het vorige in propere, na-jaren-ervaring-eigengebakte-fusebox gemaakt is, denk ik dat ik nu wat simpele cfmx-achtige code ga maken. Euh, neen, damned. Die server heeft nog een CF5 staan, dedju.

Mja. Old skool dan maar.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.