Hosting II

Ik denk dat ik het wel gevonden heb, voor die hosting (merci David): adsl2fit.

Een “large” account doet 4Mbit downstream, 512Kbit upstream, met een vast IP-adres, zonder beperkingen in volume of aantal aangesloten computers. Het is wel enkel voor bedrijven, alhoewel dat voor mij geen probleem (meer) is.

Hoe kunnen die gasten dat doen!? Ik vermoed dat zoals meestal in cauda venenum: geen gegarandeerde snelheid. Wat in de praktijk waarschijnlijk betekent dat ze een megabit vijftig keer doorverkopen. En aangezien de “klanten” meestal wel voor-zot-downloaders zullen zijn met een eigen warez-server, kan ik mij inbeelden dat het vaak stukken trager gaat dan ze beloven.

Ondertussen ook wat reviews op tinternet bekeken, en het ziet er al met al niet slecht uit. Dus ik denk dat ik van zodra ik een eigen server wil zetten omwebsites te hosten, dat ik dan op die adsl2fit overstap. En een eigen DMZ opbouw. Of beter: niets geen eigen DMZ, privé toegang via telenet, werk via adsl, en never the twain shall meet, dan heb ik ook geen virus-hack-beveilingsproblemen.

Iemand een beter idee?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.