Damned

Hij is mij vóór! 🙂

Ik zet van tijd tot tijd wel eens een foto tussen de entries hier, en er zijn hier wel een aantal fotoalbums courtesy of TypePad, maar ’t is natuurlijk geen fotolog. En ik zweer het: de dag vóór ik van de trap van ons achterhuis gevallen ben, had ik besloten er één te beginnen. Het is er—voor evidente redenen—niet van gekomen, maar ik heb het idee nog niet opgeborgen.

Ik was eraan begonnen in .NET, kwestie van C# te oefenen, maar dat komt er tegenwoordig niet meer van.

Hm. Alsnog doen?

Och ja, waarom niet. Dan weet ik weer wat gedaan vanavond. Vraag blijft: hoe? Manueel? Of met MT? Of met TypePad?

Hrm. Ik denk dat ik het voorlopig, in afwachting van MT3 en/of mijn eigen hosting op mijn eigen server, met de hand ga doen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.