School

’t Was vandaag Louis’ eerste schooldag, ik was enorm benieuwd hoe hij het gedaan had.

Well: the jury is still out.

Sandra gaat morgen eens checken bij juffrouw Greet. Louis heeft in ieder geval geen verse broek nodig gehad, en Zelie zegt dat een ander kindje hem héél veel pijn gedaan heeft. En ’t schijnt dat hij vanmorgen zelfs praktisch geen goeiendag gezegd heeft tegen Sandra. Heh.

Als hij gelijk Zelie is, zal hij morgen eens wenen. Maar hij is helemaal niet gelijk haar. Anyone’s guess dus.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Arghl that pisses me off. Ik was in mijn kleutertijd ook een ongeloofelijk rotzakske maar als ik dat nu zie of hoor, kleine kinderen die mekaar pijn doen, ik wordt er pisnijdig van. Mijn nichtje van 3.5 is een keer in de speeltuin van de glijbaan geduwd. Scheelde geen haar of ze was van 1.5 meter head first gevallen. Uiteindelijk viel het nog mee, serieuze schaafwond op haar elleboog, maar god knows what could have happened.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.