Vier dagen alleen!!

Sandra en Zelie zijn vrijdag naar Barcelona vertrokken. Kijk, Zelie in het water:

Zelie in het water

Kijk, een bouwwerf:

Bouwwerf

Kijk, Spanjaarden Catalanen die dansen alsof er geen crisis is of zo:

Dansen

En ondertussen heb ik het fort rechtgehouden thuis, met nauwelijks veel valsspelen. Het programma:

Vrijdag: Anna en Jan op muziek tot 17u, Louis naar tekenen tegen 17u, ’s avonds om 19u30 naar verjaardagsfeestje fietsen met Anna en Jan, om 20u20 Louis gaan afhalen, en om ergens in de buurt van één uur of (ai) naar huis gefietst. 

Zaterdag: in principe moest Anna gaan zwemmen om 12u en om 14u naar de scouts, maar de buren vroegen of ze niet mee wou naar Plopsaland, en dus is het Plopsaland geworden. Louis ’s middags naar verjaardagsfeest in Decascoop, Jan geen voetbalmatch wegens forfait van de U10 van Sint-Niklaas (awoert!). Boodschappen gedaan, en de rest van de namiddag gekookt met mijn mama: aardappelsoep gemaakt met coulis van waterkers en truffelolie, en een slagroom-mascarpone-speculoosding met in munt, gekonfijte gember en limoensap gemarineerde mango. (Veel te veel en veel te zwaar, maar alla.)

Zondag: Jan naar training balcontrole laten voeren (ha!), en verder niets gedaan. 

Maandag: vakantie genomen van het werk, toch wat naar werk gekeken, œufs à la coque gemaakt (stoomovens zijn een fantastisch gerief), en in de namiddag wat boodschappen gedaan en kaaskroketten gemaakt voor morgen. Jan naar breakdance gefietst, straks Louis naar breakdance fietsen en Jan afhalen, en dan eten maken voor al wie thuis is. 

En wachten tot Sandra en Zelie thuis zijn. 

Ik zou dat eigenlijk zó hard gewoon kunnen worden, huisman zijn. 

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.