Powerbook

Goed om weten. Ik had het al in de mot, dat de kabeltjes van Apple niet altijd de beste zijn: de koptelefoon van Free’s iPod was al na een paar dagen halfdood, en was er ook niet iets met die nieuwe iPods aan de hand?

Ik wil mijn portable vooral gebruiken als tweede computer, voor tijdens vergaderingen, om op het internet te surfen, om occasioneel eens iets in Photoshop te doen, dat soort dingen. Dus ik denk niet dat ik meer dan een 12″ nodig heb.

Toen ik nog mobiel was, gebruikte ik dagelijks mijn Compaq Evo, en dat ding werd ook bloederig heet, dus daar kan ik wel mee leven. Maar dat van die kabels (om niet te spreken van de sluiting), daar zit ik toch wel mee. Misschien is het toch de moeite om het bijkomend AppleCare Protection Plan te kopen? ‘t Is wel bijna 500 euro, maar toch? Voor drie jaar support?

Hmm.