Hebt g’hem al eens herstart?

Oooooh al die moderne toestellen die in 99,9% van de gevallen werken, maar dan plots niet meer werken, en waar een mens gewoon niets anders mee kan doen dan er eens aan te schudden en af te zetten en weer aan te zetten, en dan hopen dat het in orde komt — ‘t is om iets van te krijgen.

Ik heb het al herstart, al helemaal gedesinstalleerd, geherinstaleerd, gereset, vanalles: niets helpt.

Dit is wat het doet:

photo (2).jpg photo (3).jpg

Sonos-ding op iPod zegt dat er een update nodig is, ik duw op het ding om te updaten, het zegt dat er geen update nodig is. Lather, rinse, repeat. En ik ben niet de enige die het overkomt: kijk maar.

Ik neem een screenshot, en ik denk meteen: hey, dat uur staat verkeerd. Blijkt:

photo (4).jpg

Het toestel staat op een datum tien jaar in het verleden. Gnn. Propbleem opgelost, hoera! Het ene ding zal een conflict hebben met het andere ding, en dan met de data in de war slaan, of wieweetwat, en nu de datum juist staat, en ik alles nog eens extra heropgestart heb, alles nog eens extra volledig uitgewist en weer geïnstalleerd heb, zal het ongetwijfeld in orde komen.

…of toch niet

photo (5).jpg

Aaaargh! En natuurlijk werkt het wél op de iPhone en op de andere iPod. En zijn al die krengen met de laatste updates van vanalles en nog wat helemaal in orde.


photo (6).jpg

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.