640K

…should be enough for anybody, right?

‘t Is niet zo vaak dat ik tegen de limieten van het Windows (XP-)files system aanloop, maar met het rippen van mijn CD’s gebeurt het wel eens.

Een filenaam als

f:\My Music\Classical\Bach, Carl Philipp Emmanuel\Sei concerti per il cembalo concertato accompagnato da due violini; violetta e basso; con due corni e due flauti per rinforza\Carl Philipp Emmanuel Bach - Sei concerti per il cembalo concertato accompagnato da due violini; violetta e basso; con due corni e due flauti per rinforza - Concerto, Wq 43, 3 in Mi bemolle maggiore 1.mp3

is blijkbaar te lang voor XP. Awoert!

[in related news: ik zit aan de B van Bach, Carl Philipp. Da’s voorbij de B van Bach, Johann Sebastian. En aangezien ik omgekeerde volgorde aan de compilatie-CD’s en dan de Z begonnen ben: ik ben haast door de CD’s die op de planken stonden.

Dan nog de CD’s die in het huis rondslingeren, en we zijn er! Juich!]

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Hehe ja, eerst artist/album/ en dan nog eens artist – album – title – TrackNo.mp3 dat begint te wegen he 🙂 Ik probeer zelfs zoveel mogelijk binnen de Joliet standaarden te blijven, zodat ik als ik ooit een mp3-cd-speler in mijn auto steek, ik proper de volledige artist en title kan zien op de display 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.