Moeilijk

Het is niet gemakkelijk, écht niet gemakkelijk, om van business as usual te doen, zo in de uitloopperiode van één arbeidsovereenkomst en de aanloop van een andere.

Nog, even nakijken, een tiental werkdagen.

Ik heb (helaas, vrees ik) wel wat ervaring met onder tijdsdruk staan, zo van “het moet moet moét klaar zijn tegen dàn”, maar helemaal geen ervaring met dit. Eigenlijk is al het grote werk al gedaan, zijn er geen projecten meer op stapel, en al zouden er op dit ogenblik wel een aantal zaken kunnen/moeten opgestart worden, het zal niet meer voor mij zijn, dus ik ben er niet meer in betrokken.

Er zijn een aantal niet moeilijke maar wel arbeidsintensieve dingen die ik op mijn gemak afwerk, en er is voor in de loop van volgende week nog één ding dat ik ga overzetten van één platform naar een ander, maar dan is het wel zowat gedaan.

Vreemd, zo’n to do-lijst die helemaal leeg loopt.

Geschreven al luisterend naar: Carl Philipp Emanuel Bach – 6 concerti per il cembalo concertato accompagnato da due violini; violetta e basso; con due corni e due flauti per rinforza – Concerto, Wq 43, 3 in Mi bemolle maggiore 2

3 reacties op “Moeilijk”

  1. Veranding van spijs doet eten zeggen ze bij ons… maar brengt ook wel zo iets mee van “ga ik het wel lusten?” … of zoals Gorki het zo mooi zegt: “Sterren komen, sterren gaan…”

Reacties zijn gesloten.