Changement de décor

Zó veel heb ik het niet over het werk, maar nu de naaste collega’s en familie allemaal geïnformeerd zijn, mag de kat uit de zak. Ik doe begin november mee met onder meer Pietel en Hugues en volgens mijn feedreader nóg veel mensen: ik verander van decor.

Van Brugge naar Brussel, van kader-webmaster naar bediende-consultant, van websites naar veel meer dan websites, van één klant naar veel klanten, van onderwijs naar niet-onderwijs, van interessant naar nog veel interessanter. Van Europacollege naar Namahn.

Naarnamahn

Hoe spijtig ik het ook vind om de bijzonder fijne collega’s hier te verlaten: ik kan niet zeggen hoe hard ik er naar uitkijk.

23 reacties op “Changement de décor”

 1. Ik weet erg goed wat het Europa College is. Wat N. is heb ik hier ter plaatse vernomen.

  Dus : we moeten mekaar eens , bijv. onder de middag, ontmoeten in BRU.

 2. Ha, gaan werken bij de mensen van Namahn !
  Die hebben ook bij onze firma de design komen implementeren voor een software product dat wij aan het maken zijn.

  Waren heel professioneel 🙂

 3. Ken ze nog van de dagen toen ik nog voor Evisor werkte. We hebben er toen mee samengewerkt onderandere voor de (toen nieuwe) site van Electrabel (zij de content, wij deels van het technische vernuft). Fijne en professionele mensen.

  Een firma waar ik ook nog wel eens zou durven solliciteren wanneer ik terug in vast dienstverband zou gaan werken… 🙂

 4. Proficiat!
  Ik ben zelf sinds drie weken overgestapt van m’n verpleegkundig werk op de afdeling (6 jaar lang) naar “zorginformatisering”, en ik kan je verzekeren, ‘t is misschien binnen hetzelfde ziekenhuis, maar ‘t is een enorm verschil. Van ploegwerk en 1 weekend op 2, naar meer regelmaat en vrije weekends. Olé!

 5. Proficiat !
  Wij hebben ook al samengewerkt met Namahn. Meer bepaald met Joannes en Koen Peters. Allebei interessante figuren en er heerst daar ook wel een leuk sfeertje, had ik zo de indruk. En ja, ze zijn inderdaad professioneel !
  Veel succes

 6. Tiens, hoorde die naam voor het eerst vallen in een interne meeting vorige week over een – op te starten – deel van mijn eigen project. En nu hier … Congrats, godspeed en goodluck.

Reacties zijn gesloten.