Trouble in Natalialand

Un certain désenchantement merkbaar bij ene Sara:

Hewel, ik heb over die vette koe maar 1 ding te zeggen hoor: Ge zijt een valse teef en een dikke nek. Roddels rond strooien!! Het is niet omdat ge ne keer bij idool hebt meegedaan da de hele wereld aan u voeten ligt hoor, en trouwens veel reden om ne dikke nek te hebben is niet nodig want bekendheid krijgen door alleen maar coverkes te zingen kan iedereen.

Voor de echte nathalia fans, jullie doen wat jullie willen maar ik heb wel een grondige reden om razend kwaad te zijn op dat stuk pretentie. Een mens met 2 gezichten, op het podium lachen en doen maar naast het podium een echte achterlijke bitch. Nè ik heb het mijn gezegd

Stront aan de knikker, en ik ben helemaal benieuwd wat er gebeurd is. Ik zou wel eens durven een mailtje richting Sara te sturen…

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. hehehe hoe zou ik het zeggen:

    You owe it to your fans Michel :p

    Wij willen ook wete waarom de knikker vol stront hangt.

    Groetjes de cynne

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.