Doe mee met de conversatie

5 reacties

 1. no offence, maar heb jij (buiten half lif) eigenlijk wel een leven jongen? De hele dag in de zetel liggen, eten en drinken mét vrienden, drugs nemen en af en toe wat op een klavier tokkelen… Menig junk zou er ook wel zo aan toe willen zijn (drugs betalen én een te betokkelen klavier hebben, bedoel ik dan)

  Hoewel ik de situatie min of meer snap (weblogs: in ieder van ons zit er een boek) vond ik dit toch wel een terechte opmerking. hehe

 2. None taken, beste man.

  Ik kan het aantal keren dat vrienden (hell, mensen, om het even wie 🙂 langsgeweest zijn dit jaar gemakkelijk op mijn beide handen tellen.

  Ik drink niet, of ‘t zou een slokje moeten zijn om de maand of zo, en de enige drugs die ik neem, zijn pijnstillers.

  En de reden dat ik niet uit mijn zetel kom, is omdat ik niet langer dan pakweg tien uur uur per week uit de zetel kan. Nu was het vorige vrijdag mijn verjaardag, en dus zijn er op drie dagen drie keer mensen langsgeweest. Waar ik nu het gelag voor betaal (in Afgrijselijke Pijnen! Unbearable Pain!!).

  Verander op je weblog misschien dat dat “een wat oudere man met een drukke job, een passie voor pc’s en fotografie en een slechte rug” naar “een net vierendertig geworden man die vroeger een drukke job had maar waarvoor hij nu al sinds februari 100% werkonbekwaam is omdat de momenten dat hij niet met pijn in de zetel ligt, hij versuft van de pijnstillers in de zetel ligt, met een pc die behalve zijn tv en boeken zijn enige venster op de wereld is, die regelmatig foto’s maakt en een rug heeft die van boven tot onder volgevezen zit met metaal, waarvan hij de indruk heeft dat het scheef aan het groeien is want hij heeft alle dagen vreselijk pijn, ai! en had ik al vermeld dat hij niet drinkt en geen drugs neemt behalve pijnstillers?”

  Of zo 🙂

  Pas op, niet dat ik beweer dat ik voor mijn jammerlijke ongeval wél een leven had hoor, daar niet van.

 3. Nou kerel, als net 34 jarige ben je inderdaad wel “een wat oudere man…” Voor iemand van 21 dan toch 🙂
  En dat van die job, tja, als ik zo las op zog.org, (en in de “about”) kon ik opmaken dat je een nogal jobbige bezigheid hebt bij ******. Nu ja, had. Helaas kerel. (En ja, cliché:) Sterkte!
  Amuseer je dan maar met wat fotoos nemen. Heb ik al eens gezegd dat ik die macro’s wel weet te appreciëren? Vooral omdat ik dat zelf niet kan hoor, maar ook omdat macrofoto’s gewoon mooi zijn. Hopend op een eigen (goed!) fototoestel kwijl ik nog maar wat verder op het web.

 4. Wel, ik heb mijn job nog altijd, dus ‘t kon allemaal nog erger zijn 🙂

  34/oud: tjaha. Binnen zes jaar ben ik veertig. G’hebt gelijk, ik ben een ouwe mens.

  En plagiaat? Naaah. Op teh intarweb bestaat dat allemaal niet.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.