Veel werk

Het is eigenlijk ongelooflijk, als een mens erbij stilstaat, hoeveel beesten er op een paar maand op een vroeger bijna steriele koer kunnen geraken. Ik heb eigenlijk een hele backlog aan beesten (om niet te spreken van planten) die ik op safari.zog.org zou willen zetten, maar ik denk dat ik er pas ga bijzetten telkens ik een nieuw beest heb ontdekt.

Vannacht mijn tot nog toe beste foto van een springstaartje gepakt. En dus de pagina van springstaartjes aangevuld.

En het zou wel eens kunnen dat ik een heel erg zeldzaam beest gevonden heb: een gouden uiltje.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Die ‘Y’ op de vleugels doet me denken aan een Gamma uiltje (Autographa gamma). Volgens mij zie ik ook een paar haartoefjes op de rug

  2. PS
    Je mag de credits wel achterwege laten hoor, nou lijkt het net of ik er iets van af weet: verre van dat. ‘k Zag dat Y-tje en wist dat m’n basisgidsje van natuurmonumenten daar iets over had.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.