Muziek nog

Ik ben door de geripte CD’s aan het sorteren. Ik moet tot mijn schaamte vaststellen dat er muziek tussenzit die ik gekocht heb maar nog weinig of niet beluisterd.

Resolutie: we zetten (enallage, guilty as charged đŸ™‚ de televisie af als er niets te zien is, en ik regel hier iets dat er naar muziek uit de computer kan geluisterd worden boven. Nu is het nog met koptelefoon te doen, maar ik heb toch boxen over.

Nu naar Songs of Innocence van Jasper Steverlinck aan het luisteren. Een fijn plaatje, ook al omdat ik heel erg graag goeie covers hoor.

En ik moet dringend eens de jazz sorteren.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. luister zoveel naar andrĂ© hazes en dana winner als je wil, maar toch geen jasper steyverlinck?! het is met pijn in het hart dat ik het hier lees. je hoeft muzikaal niet correct te zijn, maar toch enig muzikaal fatsoen is aan de orde. jasper steyverlinck, komaan, al is het maar omdat die mens zo’n absolute, en ik gebruik het woord eigenlijk nooit maar hier moet het er toch even uit, lul is.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.