Post-Debate Spin

Euh… jongens, ik weet niet hoe jullie erover denken, maar nog voor ik één pundit gehoord heb: dat was voor mij een klinkende Kerry-overwinning.

Bush was gespannen, riep de mensen toe, was onredelijk, weird, agressief. Het grappigste was misschien toen Bush Kerry verweet een naief wereldbeeld te hebben.

Ik verwacht nieuws over die wood mills of watdanook morgen op de blogs. Kerry zou dat nooit gezegd hebben als het niet na te kijken was. Een typische val zoals die waar Cheney in gelopen is vorige keer.

En nee, ik ga het niet nalezen en zeker niet spell checken.

update: you gotta love weblogs 🙂 Het heeft zelfs niet eens tot morgen geduurd:

President Bush himself would have qualified as a “small business owner” under the Republican definition, based on his 2001 federal income tax returns. He reported $84 of business income from his part ownership of a timber-growing enterprise. [Factcheck.org]

Oooo, wait, wait! I’ve got a good one! Voor een advertentie van de democraten: “George W. Bush. Weet niet eens wat hij in zijn eigen belastingsaangifte zat. En dit is iemand die we met het budget van het hele land moeten vertrouwen?”

<insert Beavisoid laugh here>

2 reacties op “Post-Debate Spin”

  1. Handig Michel, die samenvattingen! Zo weet ik ook weer wat er gezegd (en vooral niet gezegd…) is. Kunnen we hier ook weer volgen. Ben trouwens wel eens benieuwd naar 11/2…

  2. Persoonlijk was Bush voor mij sterker deze tijdens dit tweede debat. Maar het klopt dat Bush veel agressiever spreekt dan Kerry, Kerry daartegen doet het veel zachter. (en richt zich vooral naar de ouders met schoolgaande kinderen) Maar ik vraag mijn eigenlijk af of de “doorsnee Amerikaan” niet houdt van een Agressieve aanpak. Het weinig aanwezig zijn van Kerry in de senaat blijft een slechte nasmaak hebben, Jammer. Laten we hopen dat de doorsnee Amerikaan toch verstandiger blijkt te zijn dan wij denken!

Reacties zijn gesloten.