What the…?!

TV nog eens aangezet. BBC2, documentaire over voetbal. Zap. Zap. Verborgen camera op RTL-TVI. Zap. Zapzapzap. Zap zap. Duitsland, ook niets. Frankrijk, uiteraard niets. Zap. Voorbij de muziekkanalen, TMF, Jim, MTV… uhn?

Wha…?

Zo’n typische videoclip van hiphopperij, met heel veel geldgesmijt, en zwembaden, en allemaal lelijke vrouwmensen en nog lelijker venten… maar staat daar echt een dame in beeld met haar borsten bloot? Foutje? Of bewust? Even kijken, misschien zijn het wel bloopers of zo?

Hmm. Verheffende lyrics: “it must be yo ass cause it ain’t yo face”. En, tiens kijk, naakte juffrouwen in een bubblebad. Hm. MTV is wat gewaagder ‘s nachts of zo?

Ah. Euh. Een heel stuk gewaagder blijkbaar: we spreken zelfs niet meer van full frontal of niet full frontal, maar wel degelijk over full-on gyneco-cam. Camerastandpunten van count my lips, no more panties.

Voor het geval het niet duidelijk was: heelder stapels volledig naakte dames, van het type dat in spammails wel eens omschreven wordt als thick en baby got back en jiggly, waarbij dan ook meestal voor het gemak vergeten wordt te vermelden baby got major league ugly scarred fat cellulitis turn-off ugh yuck bleah we’re talking elephant trunk legs rolls of fat here people back.

Kijk, er is al heel veel nodig om mij te shockeren, en dit was zelfs niet in de buurt, maar alstublieft, jongens, betaal dan tenminste appetijtelijke dames om in uw video’s te komen in elkaars kruis tasten. En nee, de relevante lichaamsdelen scheren is niet voldoende.

Steatopygie is fijn voor de Hottentot Venus, maar houd het altublieft van de tv af. Of beperk het tot National Geographic, en waarschuw wanneer het in beeld komt.

Tip Drill was het trouwens, van ene Nelly, ongetwijfeld een groot licht in het wereldje.