Pijn

Het is niet zo fijn. Ik heb heel erg veel pijn voor het moment, en ik durf geen pijnstillers meer pakken omdat ik niet weet wat de wisselwerkingen zijn tussen al die medicamenten (Valtran, Voltaren, en watnog).

Het stomme is dat het niet eens rugpijn is maar gewoon heel erg zware hoofdpijn.

Heel. Erg. Zware. Hoofdpijn.

Geen migraine of zo, geen lichtvlekken of andere aardige zaken, gewoon bonzende hoofdpijn.

Één reactie op “Pijn”

  1. Op 29 juli 2007 werd ik slachoffer van opzettelijke slagen en verwondingen. Ik incasseerde onverwacht twee zware vuistslagen in mijn aangezicht, en viel hierbij achterover op mijn rug.Ik was even buiten bewustzijn.
    Voordien heb ik nooit last van hoofdpijn gehad.
    Vanaf de dag van het voorval heb ik bijna dagelijks van zware hoofdpijn vnl. aan de voorkant van mijn hoofd, rond de ogen, en gepaard met nekstijfheid.
    Ik heb lange tijd de gekende medicatie genomen, maar het is precies dat door de langdurige inname de pijn nog verergert. Ik heb er erge last van, en het ontregeld mijn leven in alle opzichten.

Reacties zijn gesloten.