Theh

Ik was cocoon aan het downloaden in een ssh-sessie, en toen moest ik mijn computer herstarten (Norton Antivirus gedesinstalleerd, ik was de miserie beu die het ding veroorzaakte), en aangezien ik geen idee heb hoe weer te connecteren naar een niet-afgesloten ssh-dinges, dan maar een nieuwe begonnen.

Sure enough, wget was nog naarstig aan het downloaden.

En ik had er nog nooit op gelet, maar er stond in de dezelfde download-directory een steeds groter wordende wget-log. vi wist me te vertellen dat het ding vol statusboodschappen zat, tail -f wget-log gedaan, en wat graadt gij? Het is gewoon de progress indicator van de wget die aan de gang was! Ha!

Een eigenlijk afgrijselijk low-tech-bedoening, zo’n ascii-file die ettelijke megabytes groot kan worden en waar enkel variaties op

80% [++++++++++++++==============>        ] 33,725,600

instaan… Ah well.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.