about:myself

Een bijzonder goed gedacht van Steven Noels (alle googlejuice helpt): een canonical about-pagina maken. De pagina die als eerste op Google komt als je de naam van iemand intypt.

Bij mij is dat op dit moment de homepagina van mijn weblog.

Ik zou ook wel eens een ernstige over-mezelf-pagina willen maken. En dan de Truken Van De Foor gebruiken om die zo hoog mogelijk te krijgen in de resultaten natuurlijk: de inhoud regelmatig updaten (flickr/rss/del.icio.us en watnog sidebars?), naar diezelfde pagina verwijzen vanop al de andere sites waar ik nog aan kan, en dingen. En uiteraard op http://michel.vuijlsteke.be of zoiets, kwestie dat alle beetjes helpen voor die rakkers van search engines.

‘t Zal voor, euh, dan eens zijn. Als mijn leven nog eens substantieel verandert. Huwelijk, kind bij, verhuis, nieuw fototoestel of zoiets.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.