Ach ach ach

Druk druk druk, zoals dat heet.

Maar zicht op beterschap, mag ik hopen, binnenkort.

Ook zicht op beterschap, maar niet voor héél binnenkort: kinderen ziek! Sandra is vanmiddag Jan moetne gaan halen bij de onthaalmoeder, want hij had koorts en dingen. ’t Is waarschijnlijk een virale infectie, en misschien is het besmettelijk dus het zou kunnen dat de andere er ook van hebben.

Vingers gekruist natuurlijk, maar goed. ’t Is nu op BBC over heel erg premature baby’s, en dan denk ik telkens van getver wij hebben toch monsterachtig veel geluk met onze drie kastaars. Kinda puts things in perspective, zo’n kindje van 24 weken zien… ik ben er helemaal misselijk van.

De uitzending blijft maar voortduren, en het wordt alleen maar erger. Ik kan het bijna niet meer aanzien. Ik zou echt niet weten wat ik ermee zou aanvangen moest het ons overkomen.

Brr. Perish the thought!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.