Er warmpjes in

Ik ben de trotse bezitter van thermisch ondergoed. Damarkes, dat ze zeggen.

Maar dan wel Damarkes voor zowel vanboven als vanonder. Lange onderbroeken, wie had ooit gedacht dat ik ze ooit nog zou kunnen gebruiken? Want dàt ze van pas zullen komen is wel duidelijk: back permitting gaan we naar Finland binnen een dikke maand.

Naar de trouw van een vriendin. In Finland. Want ‘t is een Finse, namelijk. Geen idee hoe het zal zijn, en ook geen idee of het daar heel erg kous zal zijn of niet. En of ik genoeg zal hebben aan een lange onderbroek en een onderlijveken en een dikke pull, en of een onderlijveken en een lange onderbroek niet te warm zijn als we indoors zijn.

Ik doe mijn thermisch gerief alvast vandaag aan om te testen.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. heb ooit 3 weken gekampeerd in noorwegen. Heb toen dagelijks de uitvinder van thermisch ondergoed op mijn warm ingeduffelde knietjes bedankt…

    die donkerblauwe damarkes hebben zowat mijn leven gered. 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.