Kwis

Godver, àltijd hetzelfde met die kwissen: vijfentwintig antwoorden te geven, waarvan 21 zéér gemakkelijk gevonden, één gevonden met een beetje moeite, en dan nog drie over.

Waarvan ik er één zou moeten weten (van het genre me voor de kop slaan als ik hoor wie het is), en twee die Jong Volk zijn en die ik niet moet kennen want ik ben daar al te oud voor.

Grrrr! Dominiek is een Slechte Mens. Want met elke minuut die ik voorbij laat gaan om verder mijn hersens te ppijnigen, riskeer ik lager in de ranking te komen in geval van ex aequo. En die ene die ik zou moeten vinden, zullen de meeste mensen wel gevonden hebben natuurlijk. Ack. Maar misschien kom ik er wel plots op, zo in een flits. Gni.

Ah what the fuck? Genoeg nagedacht, versturen die handel. Dat ik er van af ben. Dedju.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.