Godver!

Ik kwam vanmorgen op mijn computer toe, en ik dacht dat het wéér eens van dat was bij Telenet: alle berichten van de afgelopen drie dagen dubbel, voor de één of andere onduidelijke reden die mischien te maken heeft met kloksynchronisatie of weet ik wat.

Maar nee: het was nog veel erger: ik had blijkbaar de afgelopen vijf dagen geen mails van telenet.be binnen gekregen. Het was niet echt opgevallen omdat ik nog wel mails kreeg van zog.org en blaffeture.net en nog een stapel andere domeinen, maar nondedju! Ik heb belangrijke mails gemist.

Mijn diepste excuses aan al wie mij gemaild heeft en die ik niet geantwoord heb sinds woensdag.

En de schuldige is ook al direkt gevonden trouwens: Sandra. Ha! Zij werkt vaak thuis verder, en om dat te doen heeft ze zichzelf allerlei documenten gemaild. Woensdag heeft ze zomaar even 8 megabyte aan attachments doorgestuurd, de vermetele. Waardoor Telenet zich blijkbaar verslikt heeft.

Gr. De gepaste maatregelen zullen genomen worden.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.