Kunst

Ik heb door de band een hekel aan mensen die zichzelf kunstenaars noemen. Arty-farty gedoe, kunst voor de kunst en vakmanschap is nonsens, van het genre “rembrandt is niet beter dan jef nys”–uitslag krijg ik er van.

Ik word, echt waar, fysiek misselijk van sommige mensen die ik op de radio of de tv tegenkom. Dat wil niet zeggen dat ik iets tegen die mensen heb, waarom zou ik ook, ik ken ze van haar noch van pluimen, maar ik krijg het speen van dat vreselijke ons-kent-ons monkellachtende allesrelativerende ha-ha-ha kijk-nu-eens-naar-het-klootjesvolk gedoe.

Maar als ik dit hier bij (pdw) lees, heb ik meteen zin om een jaarabonnement bij de KVS én NTGent én het Toneelhuis te nemen.

Line

In de geest van Flämisches Volk, urteile selbst. Azze ware.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.