Oops

Het moest er eens van komen:

Oops

Afijn. Wat ik dus wou zeggen:

Een nieuw programma toe te voegen aan de lijst van programam’s waar ik een hartsgrondige afkeer van gekregen heb. In de loop van de dag een paar keer aan de praat proberen krijgen op een Windows 2003 server. Met een half hart, wegens te veel andere dingen te doen, maar hoe moeilijk kan dat zijn, juist? Gewoon naar de website gaan, Windows installer downloaden, en een paar keer op “next” duwen, juist?

Nee dus.

Geïnstalleerd, om maar één typisch voorbeeld aan te halen, in de default locatie van c:\program files\mysql 4.1\ of zo, maar alle foutboodschappen geven in eerste instantie (als het niet gewoon cryptisch “error 1067” is) verwijzingen naar dingen niet gevonden in c:\mysql.

Ha ja, zeggen ze dan laconiek op tinternet: de default install van MySQL is al een tijdje borked, zo is dat nu eenmaal.

Prutsers, zeg ik.
Weg, zeg ik.
Ik zal wel met MS SQL Server werken, zeg ik.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.