Guess where we are?

Een groot gemak, dat wireless:

Savaanstraat

Schoolfeest achter de rug, en nu op naar verjaardagsfeest.

Zelie is wel helaas weer geschminkt in “prinses”—lees “hoer uit de jaren 70 inclusief blauwe oogschaduw en flower power ornamenten”, grrr.

Niet dat ik haar geen verkleedpartij gun, maar ik zie ze toch liever als tijger of als vlinder gemaquilleerd: ik word een beetje ongemakkelijk als ik ze zo zie rondlopen. Vaderinstincten die de kop opsteken zeker?

Doe mee met de conversatie

8 reacties

  1. Het gaat nog zover komen dat de overheid een campagne moet opzetten om mensen aan te zetten hun draadloos netwerk te beveiligen. Overal waar je komt, kan je tegenwoordig op andermans kosten surfen (en soms zelfs in andermans documenten snuffelen). Het is eigenlijk niet serieus meer.

  2. Jullie spreken natuurlijk over ‘overal waar je komt’ een stad, zoals Gent is. Want op den boerenbuiten zijn er niet te veel onbeveiligde draadloze netwerken. Er zijn er gewoon geen.;-)

  3. @ roel: alles beveiligen? Ik zou voorstellen om, lekker sollidair, alles open te trekken voor iedereen. Dan kunnen we gezellig met z’n allen overal internetten. No more GSM, enkel Skype…
    Want via een pda’tje is dat beestig mogelijk.
    Hoe het praktisch zal gaan: geen idee. Maar daar moet toch iemand een oplossing voor kunnen bedenken?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.