Inverse Law of Usenet Bandwidth

Ook in de context dat Jorn Barger terug is:

“The more interesting your life becomes, the less you post… and vice versa.”

Ik heb de laatste tijd wel veel werk, en dit weekend ook weer veel te doen. Ook dit weekend zal het er niet van komen om mijn tuinsafari in orde te brengen, en wat erger is: ook dit weekend zal het er niet van komen om de rozen op te binden. Dedju.

Vandaag is het schoolfeest en daarna verjaardagsfeest voor Louis en zijn neefje, Emil. En vanavond en morgen is het werken de hele dag lang. En maandag ook. En maandagnacht ook.

Maar dàn denk ik dat ik toch wel een dag of twee compensatie zou durven aanvragen, en dàn doe ik op twee dagen tijd wat ik al heel die tijd had moeten doen.

Erm. Yeah, right.

Als het ooit zover komt, dan zal het er ongetwijfeld op uitdraaien dat ik een uur of zo langer uitslaap (tot half acht in plaats van tot half zeven), dan een paar uur World of Warcraft speel, en dan wat foto’s pak in de tuin, en tegen dan is het al namiddag en komen de kinderen thuis, en is de dag voorbij. Lather, rinse, repeat, en zo zullen die twee dagen op géén tijd om zijn.

Ik denk dat de eerste stap zou moeten zijn dat ik ergens mijn boormachine terugvind en wat gaten in het achterhuis boor om er een traliewerk aan te bevestigen om de rozen aan vast te kunnen binden. Eens dat er is, zal alles vanzelf wel lopen. Denk ik.

Of, als ik het langs de andere kant benader: dat ik het uitzicht van mijn weblog verander. Eens dat er is, lopt het wel los met de rest ook. Vermoed ik.

Of misschien eerst de schilder contacteren voor de binnenkant van ons achterhuis..

Aargh. Misschien vanavond eens samenzitten en een to do-lijst opstellen, en dan gewoon beginnen inplannen wie wat doet wanneer. Het begint langzamerhand allures aan te nemen waar alleen nog GANTT-charts een oplossing kunnen brengen: het bureau kan alleen opgeuist worden als er plaats is voor de boeken en dat kan alleen maar als de boekenplanken er zijn, maar die kunnen er pas zijn nadat de muur geschilderd is, en daarvoor moeten we nog een tweede prijs vragen, en dan moeten we voor de muur geschilderd wordt beslissen welk systeem boekenrekken het wordt, dus moet eerst een tweede schrijnwerker gecontacteerd worden, en die moet dan eventueel gecoördineerd worden met een andere schrijnwerker die de trap in het achterhuis terug zou plaatsen, want die moet er eerst staan voor er een offerte kan gemaakt worden voor de schilderwerken op het eerste, en die offerte moet dan eer rekening houden met het eventuele boekenreksysteem op het eerste, dat niet noofzakelijk hetzelfde is als op het gelijkvloers, en tegelijk moeten we ook zien welk keukenvoorstel we hebben, en of daar schrijnwerkers- en schildersgewijs en coördiatie moet gebeuren.

Zucht.

3 reacties op “Inverse Law of Usenet Bandwidth”

  1. Ai!

    Die hele litanie lijkt akilig veel op wat je krijgt in een derderangs adventure spel, zo’n waar je om de prinses te redden de sleutel van de toren van de draak stelen met je onzichtbaarheids spreuk die je moet krijgen van een tovenaar die je op een queste stuurt voor een toverstaf etc.

  2. En zeggen dat de boormachine open en bloot op de bureau van uw grootvader beneden ligt. Moest het aangeduid staan met grote fluo pijlen nen vent zoudt er nog naastkijken…

Reacties zijn gesloten.