Gedomme

Bijna was ik virtueel onderweg naar een conferentie, maar nee: ik moet naar de dokter.

De dokters. Woensdag 25 mei: thoracolumbale en dorsale en lumbale scans en foto’s allerhande in Maria Middelares. En dinsdag 24 mei: UZ Antwerpen voor een functioneel blaasonderzoek. Alwaarvoor ik een plaskalender moet bijhouden. Ah the indignity, behandeld worden gelijk een kind van vijf, en met babywoorden en verkleinwoordjes aangesproken worden.

Maar goed. Niets aan te doen. Hospitaals dus. I’ll keep ya posted, the grosser the details the better.

Maar!

Met al die miserie kan ik verdomme niet meegaan naar die conferentie! Bah! En ik zag er zó naar uit!

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.