Medisch onderzoek

Ik heb hoegenaamd geen zin om morgen naar het hospitaal te gaan.

ProbeOm te beginnen is het weer eens zo’n mensonwaardig onderzoek, mijn derde van het genre overigens, waar men weer eens hetzelfde zal constateren als de vorige twee keer, namelijk dat ik niet gebouwd ben om in het publiek naar het toilet te gaan. En al helemaal niet met sondes op allerlei Plaatsen Waar Sondes Geen Zaken Hebben.

Maar bon, misschien is het gevolg wel dat ik een afstandsbediening ingeplant krijg, ha!

En wat me misschien nog wel het meeste tegensteekt: het is om elf uur in Antwerpen te doen. Enfin ja, in het UZA in Edegem. Op de website weten ze me te zeggen:

Komt u met het openbaar vervoer?
Trein
Berchem station -> buslijn 21

Ongeveer een uur trein, pakweg een goeie drie kwartier à een uur tijd verliezen met bussen en dergelijke, rekening houden met de speling van de uurroosters, dus da’s om halfnegen ten laatste de trein pakken, en om pakweg een uur of vier terug zijn. Dat allemaal om dus te horen wat ik al weet dat ik zal horen.

Maar goed, niets aan te doen zeker? Misschien kan ik op de terugweg wel passeren langs de zoo, foto’s nemen en dingen?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.