Pfff 2

Uiteraard heb ik de nieuwe iTunes 4.9 gedownload, en uiteraard staat het nu te blinken op mijn computer, en natuurlijk heb ik de podcasting-functionaliteit uitgetest—een mens moet zijn opinies toch een beetje gefundeerd kunnen uiten.

Het was bij de installatie weer hetzelfde: alles afgevinkt dat af te vinken valt (default player zaken en dergelijke), en nog insinueert dat akelig ding zich op plaatsen waar het niet welkom is, zoals met een iTunes én een Quicktime-icoon in mijn Quick Launch dinges.

Maar voor de rest: ik ben niet te beroerd om toe te geven dat het een propere manier is om podcasts te bekijken. Waardoor ik zonet mijn aller-aller-eerste podcast aan het beluisteren was, eentje van TheCommute.org. Alleen al omdat er EXPLICIT naast stond:

Podcast

Negen minuten van mijn leven die ik niet snel terug ga krijgen.

Maar wellicht zijn er wel interessante podcasts tussen. Wellicht. Voor mensen die tijdens het pendelen geen boek lezen misschien.

Of die niet naar TV kijken of lezen of op de computer werken ‘s avonds, laat staan de drie samen.

Now playing: Voice One & Voice TwoTheCommute.Org

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.