Huh?

File under “wat krijgen we nu?!”—sinds nog niet zo lang, en zowel op mijn computer op ‘t werk als op mijn computer thuis, krijg ik in Outlook met Newsgator voor een hoop feeds waar ik op gesubscribed ben, alleen maar de abstract van posts binnen.

Weird.

Enfin ja, niet zo weird als het probleem op het werk waarbij voor één specifieke server (van de dozijnen achter verscheidene firewalls) NAT moest afgezet worden.

Als het aan bleef staan, kregen we bij toegang via SMB de meest akelige en vreemde fouten. Permissieproblemen, files zogezegd in use of locked, directories onbestaande, shares verdwijnend, delayed write failed, unknown error, etc.: aardig.

Maar goed, met wat geluk is dat probleem nu opgelost en kan ik verder werken. Aan honderd in ‘t uur.

2 reacties op “Huh?”

  1. En dan nog die vreemde bug waardoor je links van de dag twee maal gepost werden!

    Interesting blog, btw. Ik kom hier meermaals per dag lezen, maar ik reageer niet echt vaak. Meestal zijn je entries afgerond, berustend, waardoor ik niets meer durf zeggen 🙂

    En mooie foto’s. Btw, moet ik copyrights vermelden, of een spontane donatie doen als ik een foto wil gebruiken als bureaublad?

Reacties zijn gesloten.