Doe mee met de conversatie

16 reacties

 1. Gasp. Ik denk niet dat ik je ooit zo gekend heb.

  Grappig, ik associeer de eerste foto ook meteen Lombroso-gewijs met een heel ander karakter dan het jouwe (of minstens het glimpje dat ik ervan ken).

 2. Ik dacht van ‘allez, wie is dat nu?’ en toen zag ik de foto met de bril… Waaaaaaaaaaah!! Dakanie!!!

  En ik heb zowat hetzelfde gevoel als ‘eva’…

 3. Baldness? ‘t Is precies of (met die baard af) er haar op jouw hoofd is bijgekomen. En de kinderen? Herkennen ze je nog? En vooral: je vrouw… ‘s nachts: ‘Ieks, een vreemde man in mijn bed!’

 4. Michel,
  Nudaggetzegt.
  De eerste keer dat ik jou met baard zag, moet geweest zijn toen ik eens na de univ. bij jullie ben komen eten (Sandra zwanger van Zelie ?) en je aan de ruit zat te werken toen ik toekwam. Het was een zeer Yentl-achtig tafereel, jij met baard en zwarte (lange?) kleren achter dat ruitje aan de studie. Ik verwachtte half te worden afgeleid naar een aparte kamer voor de (gepruikte) vrouwen.

  Blijkbaar heeft dat beeld de voorgaande visuele herinneringen gewist.

  Maar ik blijf betwisten dat een optimistisch lachend, fris geschoren (dat wellicht wel, ik herinner mij in ieder geval geen stoppelbaard à la PP Michiels) en in blauwe karooten gestoken jongeman naast mij zat in de lessen van, pakweg, Fernand Vandamme.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.