Duts

Ik ben een duts, een duts, een duts. En ik ga weer een baard hebben, gelijk de zaken er nu voor staan.

Ik heb het snoer van mijn scheermachine mislegd. Verkeerd geklasseerd. Verloren, quoi.

‘t Is zo’n oplaadbaar ding dat ik heb, van Braun. Ik denk dat ik er nog genoeg snok in zitten heb om me nog één keer te scheren. Morgenochtend dus.

En dan ben ik eraan voor de moeite.

Of het zou moeten zijn dat ik alsnog mijn draad terugvind, maar ik vrees ervoor: hij zit niet in mijn ene rugzak, ook niet in mijn andere rugzak. Niet terug te vinden op het werk in mijn bureau, niet terug te vinden in de gang beneden, niet in de keuken, niet in de badkamer, niet in de living.

Dus binnen een week of zo heb ik weer een baard.

Of het zou moeten zijn dat ik Sandra’s scheermessen pak, natuurlijk.

Of het zou moeten zijn dat ik alsnog mijn draad terugvind. Alsnog. Alsnog.

baard draad verloren

Doe mee met de conversatie

11 reacties

 1. Ik wil mijn Braun snoerke gerust eens uitlenen, als ik het maar terug krijg. Mijn machine is voor in de week, geen tijd voor nat scheren. Maar het mesje komt in het weekend altijd tevoorschijn…In een of andere vest-zak misschien?

 2. Scheert gij u niet met een scheermesje dan?

  Heb ook braun ding dat stof ligt te vergaren, wil het kabeltje ook wel uitlenen hoor. T’is een afgerond driehoekig stekkerke van mij.

  Ik vrees wel da’k me daar nogal belachelijk ga maken als ik coleurop binnenstap met een scheermachinekabeltje voor M.Vuijlsteke 😀

 3. Echte mannen scheren zich niet elektrisch
  Echte mannen doen het met zeep en kwast
  Echte mannen scheren zich niet elektrisch
  Echte mannen scheren zich zoals het echte mannen past

  (Guido Belcanto)

 4. …ik zou me wel willen niet-electrisch scheren, en ik heb het ook een tijd gedaan–zélfs met zeep en kwast en echt mes en zo, maar ik kreeg de grootste last van ingroeiende baardharen en dergelijke.

  Da’s eigelijk ook één van de redenen waarom ik indertijd gestopt ben met me te scheren 🙂

 5. aan alle mannen die Michel kunnen helpen: DOEN!!! Ik heb jaren moeten zagen voor die baard weg ging en ik wil die NOOIT of te NIMMER terug zien 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.