Jomasport

Kijk, dat vind ik nu eens goeie spam.

Mijnheer, Mevrouw,

Zoals u wellicht weet komt binnenkort De Sint langs. Wij hebben voor u enkele geschenktips uitgekozen, deze zijn slechts een klein deel van wat we u allemaal kunnen bieden. Alsook beschikken we over een uitgebreide collectie kinderfietsen. Kom dus gerust eens een kijkje nemen.

Vriendelijke groeten,
Het Jomasport Team.

De Sint komt ook langs bij Jomasport

Klik hier om onze geschenktips te zien of klik hier om meer over onze kinderfietsen te weten te komen.

Ik heb mijn fiets bij de mensen van Jomasport gekocht, en ik zal er waarschijnlijk ergens mijn emailadres ingevuld hebben. En nu krijg ik dus een to the point mailtje, op tijd voor Sinterklaas, met relevante links naar fijne geschenktips voor niet veel geld enerzijds, en relevante links naar kinderfietsen voor iets meer geld.

Fijne website ook. Niet goed of zo, maar wel degelijk. En ik ben altijd gecharmeerd als er ergens een Wie Zijn Wij-pagina staat met foto’s.

Sympathieke mensen ook. Familie belangrijk. Persoonlijke touch.

Ik scheld ze trouwens met graagte het zadel-met-verende-zadelpen kwijt dat ze me nog moeten. 🙂

Leve de middenstand!

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Voor mij ook huis van vertrouwen. ALHOEWEL IK ZE WEL NOGAL KOSTELIJK VIND IN HUN REPARATIES! Of zijn reparaties tegenwoordig met nieuwe fietsen ongelofelijk ingewikkeld en al geworden, kan ook natuurlijk. Foto’s met personeel in voetbalteamformatie zijn ALTIJD geslaagd voor de rest…Allez, dag hé!

  2. Mijne velo komt ook van daar. Degelijk, maar ge kunt ze niet beschuldigen van vriendelijkheid. En beetje kostelijk ja. Al ben ik ze nog steeds dankbaar dat ze me onmiddellijk een nieuw zadel leverden toen dat gestolen was. En ik geen twee dagen moest wachten.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.