Programma

Ghêêêê… Vakantie. Even overlopen:

Heel de week thuis, tot volgende maandag. Morgen alleen met de drie kinderen, donderdag en vrijdag alleen met de twee oudste.

Sinds gisteren weet ik dat ik met mijn één oog een fractie minder cylinders heb, maar met mijn ander oog een hoop méér cylinders. En dus dat ik een nieuwe bril mag gaan halen. Ik had er al één laten opzij leggen bij Els (van Optimo, de beste optiek in Destelbergen en omstreken) (en dat ik haar zelfs geen gratis website kan aansmeren, boee!!), dus ‘t is een kwestie van morgen het voorschrift door te bellen en dan te wachten tot het glas toekomt en geslepen is.

Vanmorgen: opgeruimd en opgekuist, deel één. Sandra heeft de keuken gedweild, de kinderen hebben hun speegoed opgeruimd, en ik heb van mijn hart een steen gemaakt en in de living een aantal lege dozen en tijdschriften bij het oud papier gezet. En stapels gemaakt van wat ik absoluut moet houden.

Vannamiddag: wafels gaan eten! Gebakken op het wafelijzer dat al sinds de uitvinding van de electriciteit in de familie is!

Morgen: opkuis en opruiming, deel twee. De living moet er aan geloven, en alle boeken die er ondertussen bijgekomen zijn sinds de vorige keer dat er boeken naar het achterhuis verhuisd zijn, moeten, eum, naar het achterhuis verhuizen. En ook: passeren langs het ziekenfonds om te achterhalen precies hoeveel ik vorig jaar gekregen heb toen ik een jaar thuis zat, zodat ik kan berekenen precies hoeveel loonverlies ik geleden heb.

Overmorgen: met Louis en Zelie naar de bibliotheek. Te hopen dat ik me kan inschrijven, of toch minstens Zelie kan inschrijven. En in de namiddag naar het poppentheater met de kinderen.

Vrijdag: ‘s avonds met Ron naar de cinema gaan, en wie weet ook iets gaan eten. Misschien dat het ons deze keer wél lukt om naar de mexicaan te gaan deze keer, want zaterdag zat het daar zo vol of een ei.

Ergens morgen, overmorgen of vrijdag: bespreken met de aannemer wat we precies gaan doen met de living.

En volgende week komt Marnix de kinderkamers schilderen!

Schot, zoals men zegt, in de zaak.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.