Fucking Google

Ik heb de halve dag doorgebracht, in steeds verder gezochte prutserijen, om te proberen mijn computer weer aan de praat te krijgen.

Safe mode, registry hacking, manueel allerlei zever runnen, uiteindelijk was ik bijna op het punt om alles opnieuw te herinstalleren. Had ik me er bijna bij neergelegd dat ik mijn eigen computer voor de eerste keer in vele jaren zou moeten herinstalleren.

En dan kreeg ik het idee om Google Desktop maar eens te herinstalleren.

Hey presto: de computer werkt weer zoals hij vroeger werkte. Maar als ik het weer weg doe, werkt het niet meer.

Inderdaad: de computer werkt als ik Google Desktop installeer, en de computer is kapot als ik Google Desktop verwijder. Wél Google: werkt. Niet Google: werkt niet. Google ja: computer doet wat hij moet doen. Google nee: computer is onbruikbaar.Doet het één keer, doe het twee keer, doe het vijf keer: niets aan te doen. Ik moét Google laten staan of de computer werkt niet meer.

Wacht, laat het mij even heel erg duidelijk stellen:

Google zijn fuckers.

Zo. And with that off my chest: ik ga eens een poging doen voor een voorstel van logo voor gentblogt.googleboos

Doe mee met de conversatie

8 reacties

  1. “Google is een fucker”? Nah. Google zijn fuckers klinkt beter.

    En “free lunch”? Wàt? Omdat ze mij geen geld vragen voro een programma waarmee ze zelf geld verdienen (wegens oogballen naar hun advertentie sturen en zo), is het in orde dat ze mijn computer kapot maken?

    Ladies and gentlemen, we have entered the reality distortion zone.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.