Hypocrieten

Ik was toevallig nog eens op mijn Blogger dashboard, toen ik in het “template” tabje een optie “AdSense” zag staan.

Hé tiens, dacht ik, hoe lang zou het duren eer ik dààr voor onze nieuwe beste vrienden “we’re really not evil, honestly we aren’t” nul op het rekest zou krijgen?

Voorgeschiedenis: ik had hier een tijdje AdSense-dingen staan, die zijn me om mij nog altijd onduidelijke redenen ontnomen, en sindsdien slaag ik er niet in om op om het even welke site die ik heb AdSense te krijgen.

Tot nu dus:

Hypocrites

Gewoon naar AdSense gaan onder “Template”, een paar keer op “next” duwen, en Robert is uw nonkel.

Zeer zeer vreemd. Het excuus dat ik keer op keer kreeg van Google, was  dat mijn website niet interessant genoeg was om AdSense op te zetten. En die blogger-site is eigenlijk een gedeeltelijke import van deze site hier van een tijd geleden. Daar is dan géén controle voor nodig of zo?

Ik denk dat ik eens een mailtje naar Google ga sturen. Om te zeggen dat ik een account gekregen heb voor een weblog dat ik eigenlijk verhuisd heb, en of het in orde is dat ik die account in plaats van op blogger op blog.zog.org gebruik.

Eens kijken hoeveel form letters ik dààr als antwoord op ga krijgen.

adsense

Doe mee met de conversatie

5 reacties

 1. Tiens, daar heb ik dan in het verleden helemaal naast gelezen–ik dacht dat het strikt verboden was de code op meer dan één site te zetten.

  …maar op basis van wat bepalen ze dan of de pagina’s “relevant genoeg” zijn voor AdSense? En wat met een site die net begonnen is?

  ‘t Blijft maar wat willekeur.

 2. Misschien heeft het iets te maken met die prachtige foto in je profile van die King Zog pagina! Wie zou nu adsense kunnen weigeren aan zulke kerels 🙂

  Zouden ze niet gewoon een contract hebben met blogspot waardoor default ze geen adsenses weigeren?

 3. Je moet toch een geldige Adsense-account hebben om Adsense-code te plaatsen en de opbrengst daarvan te ontvangen? En was Michel’s Adsense-account niet geschorst?

  Je mag inderdaad met één account Adsense-code zetten op meerdere sites. Het is zelfs verboden om als één persoon of één bedrijf meerdere Adsense-accounts tegelijk te hebben.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.