Ieeeeek!

De computer heeft op het werk twee weken niet gewerkt, en dus was het in mijn bureau al koud genoeg—die twee processoren zijn méér dan verwarming genoeg, zelfs in de winter.

Maar nu komt er net iemand binnen in blauwe werkkledij met een rooie klak op, zegt vriendelijk goeiemorgen, en gooit vervolgens mijn dubbel venster op en begint het te kuisen.

Zót! Het vriest buiten! Mijn handen gaan kapot! En dan kan ik niet meer werken!

Enfin, van de opportuniteit gebruik gemaakt om de D70 waarmee ik dag in dag uit fotografeer te vervangen door de D70 in de kast op het werk: die twee zijn, bleek toen Caroline het werk-exemplaar wou registreren bij Nikon, ergens eind april verwisseld geraakt, waarschijnlijk op een uitstap waar ik ze alletwee meehad.

werkkoud

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.