Néé!

Iemand! Bescherm die mensen tegen zichzelf! Een mini-reportage in Man Bijt Hond over mensen die hun eigen urine drinken.

Kijk, ik wéét dat het geen kwaad kan, en dat pakweg Nehru dat ook alle dagen deed en zo. Maar toch: die twee meisjes die aan het woord kwamen. Ik vraag me af hoe hun familie daar mee gaat geplaagd worden morgen. Hun kinderen. Zijzelf op het werk.

Zeg nu zelf:

 • Ik druppel dat in mijn neus. Ik drink het intensief de hele dag.
 • Ik ben verlost van mijn schimmels.
 • En ik hou dat nog heel lang in mijn mond ook, dat het inwerkt op mijn slijmvliezen.
 • Als ik ergens een vlek heb of een wonde, dan smeer ik mij daarmee in.

Gnii.

Doe mee met de conversatie

6 reacties

 1. Ik sluit me aan bij Pietel… Zowel de urine reportage was om uw haar bij uit te trekken (zeg eens hippie?), als die van de ellebogen. Ik heb me zelfs afgevraagd of ze er mee aan’t lachen waren, zo belachelijk was het.

 2. ?
  WAK!
  ‘t zal uw lief maar zijn!
  ge zult maar verondersteld worden daar een tong mee te draaien!
  WAKWAKWAK! degoutant !
  /me gaat effe over zijn nek

  ‘t is al erg genoeg dat er mensen zijn die rauwe oesters eten.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.