Living

Eén dezer gaan we toch eens werk moeten maken van een betere indeling van onze living… het is voor het ogenblik eigenlijk vooral een soort vuilbak, en wel om vier redenen:

  1. Toen de schilder de kinderkamers is komen doen, heeft hij de bedden uit elkaar gevezen, en die staan nog altijd in uit elkaar gevezen toestand. De grote laden die onder de bedden zitten, liggen nu in de living.Dringend tijd om die bedden weer in elkaar te steken.
  2. Ik zit in mijn trekzetel met een computer vóór mij, en die staat gewoon in het midden van de living, met alle draden vandien—niet geholpen door het feit dat de printer hier ook staat, en de scanner, en drie monitors, en nog een extra computer, en externe harddisken, en een hub, en allerlei. Dringend tijd om de computersituatie weer in orde te krijgen: grootste hoop van de computers in het achterhuis, netwerk in orde, en misschien een laptop en één of twee grote schermen hier boven.
  3. Kleertjes en gerief voor Anna en andere kindjes, in dozen verspreid. Hm.
  4. De boekenplanken plakken nog altijd aan de verkeerde muur. Ze moeten daar weg, en vervangen worden door planken aan de andere kant van de kamer. Boeken gaan er niet echt meer staan, of het zou moeten zijn maximum een paar honderd: het worden vooral DVD’s (de CD’s worden methodisch geript en op het netwerk gezet, de originelen zitten in dozen in het achterhuis).

Dringend. Werk. Van. Maken.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.