Flock

In mijn mail zonet:

Greetings!

Early pioneers, you are receiving this note because you signed up for notification of Flock updates way back when. Since then we haven’t notified you of any updates. After many months of hard work, here we are, letting you know that…the Flock Beta is finally here!

So, we imagine you might have one of the following reactions below:

A) Ohmigod! This is great news! Where can I get it???
B) Flock, they’re still around? Lemmie see what they are up to.
C) Stop bothering me.

Flock, the company, launched to a lot of press coverage (some might even say hype) last October, at a time when our product was in developer preview and not quite ready for everyday use. Since then, we have spent a lot of time listening to people and figuring out how to make a better browser.

Here is Bart’s summary on the release from his recent blog post: “For this release, and for at least the next year or so, we are primarily focused on supporting the social dimension of the web, and on bringing information closer to the user. Right now this includes a heavy emphasis on the photo experience (from upload through discovery to notification), RSS support, dramatic improvements to the search box (including a new take on favorites), and blogging.”

While there is a lot of work ahead of us, we are really proud of what the team has done and are eager to get your feedback. Please let us know what you think – try Flock by downloading it at http://www.flock.com/download

Kind regards,

The Flock Team

P.S. Make sure to check out the Flock Blog to stay current on the latest happenings at Flock.

Ik zat in categorie B.

En ik kan de eerlijkheid van de mail wel smaken, al zou ik “lemme” geschreven hebben en niet “lemmie”, zou ik er een proper geformatteerde mail gemaakt hebben, én zou ik hem persoonlijker gemaakt hebben.

Maar goed, Flock dan maar gedownload, ook al omdat er uit de blogosfeer geluiden komen (sorry, geen links gevonden op 1–2–3) dat het (deze keer écht) de moeite waard is.

>brzt<

Misschien dat het zeer goed is, maar

A) het is trager dan om het even welke andere browser die ik staan heb

B) ik slaag er niet in om een verbinding te leggen met Flickr

C) had ik al gezegd dat het enorm traag is?

Grmbl.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Ik had hetzelfde probleem met Flickr op mijn werk-PC. Het euvel loste zichzelf op toen ik ging gaan inloggen op de Flickr site zelf, Flock stelde stande pede voor om die account te configureren voor gebruik met de browser.

  2. Ik zat ook in categorie B. Ook her geinstalleerd. Niet echt trager dan dan Firefox of IE7. En de Flickr integratie werkte direct. Enkel vraag ik me nog altijd af waarom ze hun energie en focus niet richten op het maken van een killer firefox extension ipv een firefox replacement. Enfin, valt me op dat ik niet echt geneigd zal zijn het nog op te starten. Scheet in een fles dus 🙂

  3. Op een afstand leek het alsof er een mail binnenkwam die over een Flickr-browser ging. ’t Was maar Flock, ik heb dat al eens geinstalleerd maar ik blijf bij Firefox.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.