Zelie blogt (nog altijd)

Nee, Zelie heeft het nog niet opgegeven. Ze schrijft nog altijd aan haar weblog verder.

Het is een vast avondritueel geworden: net vóór ze naar bed gaat, kruipt ze bij mij op de schoot en bekijken we de reacties (waar ze telkens enóórm benieuwd naar is, en waar ze altijd vreselijk blij mee is).

Dan schrijft ze zelf een stukje—ook dat typen begint beter en beter te gaan trouwens—waar ik eigenlijk praktisch niet aan help.

Het enige dat ik doe, is ze zeggen als er ergens een foutje staat (“receptie”, “professor” en “lekkere” in de entry van vandaag). En ik zeg ze ook soms dat ze iets duidelijker moet maken omdat de mensen niet altijd weten waar het over gaat: vandaag bijvoorbeeld was ze meteen begonnen met de beschuldiging dat Sandra en Jan te laat waren op “de receptie”, maar ze had niet gezegd waar die receptie precies voor was.

Als ik dat dan zeg, verbetert ze het zelf: zo weet ik nu ook dat het een leesuurtjesbedankingsfeestreceptie was. 🙂

Nee, ik ben er serieus trots op. Ze doet dat zeer goed.

7 reacties op “Zelie blogt (nog altijd)”

 1. En als Zelie zou meekijken met jou, dan zou ze zeggen:

  “Papa, het moet duiDElijker zijn, en niet duidleijker. Min twee op uw rapport!”

  😀

  Maar ‘t is niet erg, Freia schrijft ook dt-fouten, en ze is er ver mee geraakt.

 2. Het is een bereleuke blog.

  Reageren en commentaar geven, vind ik wel moeilijk: ik krijg de wubbes van mensen die “kinds” tegen kinderen spreken, maar anderzijds is gewoon spreken voor haar wel erg saai. Vind ze de commentaren eigenlijk zelf leuk (belangrijk?).

 3. Zelie vindt de commentaren leuk én belangrijk, toch in de zin van dat ze graag commentaren krijgt zodat ze ziet dat de mensen haar blog lezen en het (al dan niet) leuk vinden.

 4. @Sponzen Ridder: kijk, jouw reactie zou er zó op kunnen. 🙂

  Van zodra je in je achterhoofd houdt dat het tegen haar is dat je spreekt en niet tegen mij of Sandra, kan het niet verkeerd lopen. En als het verkeerd loopt, dan verban ik de reactie naar *linea recta* naar de prullenmand!

Reacties zijn gesloten.