Del.icio.us op 4 juli 2006

6 reacties op “Del.icio.us op 4 juli 2006”

 1. Toch simpel ? Hier in Belgenland is LVB een ‘grote’ in blogland en een ‘schijnend baken’ dat ze over de plas interessant vinden en willen interviewen. Als hij effectief naar het land van zijn dromen verhuist is hij plots slechts een hééééél klein visje in de oceaan en binnen de twee dagen vergeten. Dan is hij gewoon de zoveelste flagwaving nutcase.

 2. @Darkman: Dat ze mij over de plas interessant vinden en willen interviewen, komt helemààl niet omdat ik hier in Belgenland “een grote in blogland” of “een schijnend baken” zou zijn. De enige reden waarom ze mij daar interessant vinden, is dat hen het volgende opvalt, om het even in jullie termen uit te drukken: “Tiens, een Europeaan die zich niet in de Europese Reality Distortion Zone bevindt, maar in onze eigen, Amerikaanse Reality Distortion Zone. Dat is zoiets als een ijsbeer in de Sahara, het schaap met de vijf poten, die moeten we interviewen.”

  Het gevaarlijkste is denken dat anderen in een Reality Distortion Zone leven, en niet te beseffen dat je zelf in een Reality Distortion Zone leeft.

  Als ik al heel mijn leven een Amerikaan was geweest, dan zou ik nu misschien pleiten voor een SEVA, een “Society for European Values in America”.

 3. @lvb

  Naah, je bent helemaal niet zo uniek als je denkt dat je bent en je past netjes in de rechtse waan van de dag in Amerika.

  Het is daar een heel gewone taktiek om een vertegenwoordiger van een bepaalde groep te hebben die, grote verrassing, het met jouw mening over die groep eens is, om je zo te vrijwaren van kritiek dat je gewoon die groep niet zo mag…

  Dus als je precies hetzelfde zegt over Europa dat men in rechts Amerikaanse kringen graag wilt horen en je bent toevallig European, dan is het echt geen verrassing dat je in die kringen geciteerd wordt.

  In andere woorden, je bent echt geen schaap met vijf poten hoor, maar gewoon een schaapje dat achter de grote rechtse kudde aanholt om in hun wei te kunnen grazen.

Reacties zijn gesloten.