Doe mee met de conversatie

8 reacties

 1. Ik denk eerlijk gezegd dat hij het eventjes niet zal herhalen. Wachten tot de bui over is.

  In het andere geval …tegenover de Amerikanen zijn ze kansloos; ik zal nooit zeggen dat er een geurtje aan zit – citeer me niet verkeerd; ik hoor al mensen denken dat we de wereldtop zijn maar we moeten niet gaan zweven; de échte toppers konden er niet bij zijn, waren geblesseerd; zoveel succes is een vergiftigd geschenk voor de Belgische atletiek …

  Veel zinnen met het woord “maar”, alleszins. Schitterende prestatie, maar. Perfecte wedstrijd, maar. Mooie avond voor ons land, maar.

  Toch respect dat hij tegen de stroom in durft roeien, verondersteld dat hij het uit eerlijke overtuiging doet.

 2. Het is intrigerend omdat je het gevoel hebt dat hij misschien niet helemaal ongelijk heeft (zelfs over die windmeters lijkt hij mogelijks een punt te hebben). Er lijken ook wel wat dubbele bodems in te zitten, terwijl hij misschien gewoon een Vlaming Oude-Stijl is. Zo eentje die vooral schrik heeft om te overdrijven of om onbescheiden te zijn. En dat vind ik dan weer geen slechte houding.

  Ik ben blij in elk geval blij dat ik hem nooit op een verjaardagsfeestje heb uitgenodigd 🙂

 3. Hij zal gedacht hebben: hoerenchance! Hij zal het anders verwoorden… Dat er veel ‘maar’ in zal voorkomen staat vast. Tia sprong hoog, maar had de wind van onderen!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.