Tia en Tommeken

Ik gun het haar, Tia Hellebaut. Een paar weken/maanden de risée van weldenkend Vlaanderen zijn, laughing all the way to the bank met dank aan Pizza Hut. Het is niet haar schuld dat de reclame belachelijk is, en het is wel fijn dat het op ergens één bepaald moment in één van die filmpjes redelijk duidelijk is dat ze het allemaal nogal knullig vindt. Dat ze zo’n komaan hastn-gezicht trekt.

Maar dat ze nu zo dringend een Tommeken Boonen-strip moesten maken… ick.

Raar, dat het eerste me minder stoort dan het tweede.

3 reacties op “Tia en Tommeken”

 1. Dat van Tia Hellebaut moet ik nu ook elke keer denken 🙂 !! Actice was misschien toch nooit iets voor haar geweest.

 2. Ze heeft groot gelijk om haar populariteit nu te gebruiken. Maar ik vind ze misschien een beetje ver gaan. Ze zit bij Pizza Hut, Acerta, Atos Origin, … Er zijn er wat veel. Maar misschien is dat het beste, ik weet niet of je in die sport er lang gebruik van kan maken, van die populariteit.

 3. Ik beken, ik kijk regelmatig naar VT4.
  Voor de buitenlandse series uiteraard.
  Maar, we zijn nu al maart 2009 en ik begin zo stilaan panische reacties te vertonen telkens ik die polsstok zie, Tia die neerkomt op de mat en gemaakt verklaart dat ze nu wel degelijk een pizza wil.
  Dat het spotje ontzettend irritant en knullig is, tot daar aan toe, dat zijn er zoveel. Dat het liedje een oorwurm is van jewelste (ik word ‘s nachts wakker met de woorden: “Welkom, waar heb je zin in vandaag) is wellicht de bedoeling.
  Maar, wat ik absoluut niet begrijp is: hoeveel spotruimte hebben ze gekocht bij VT4 en VijfTV. Elk reclameblok, echt, elk reclameblok is het van dat. Ik weet niet welke centrale of welk bureau de media-aankopen doet voor Pizza-hut maar zo’n overdaad zorgt, volgens mij, voor een overvloed aan rabiate Pizza-hut-haters.

  Heer, verlos ons van dit onding!

Reacties zijn gesloten.